O Nama

O NAMA

Hronologija razvoja

Dragocjeno međunarodno iskustvo u oblasti građevine, stečeno u zemljama “Evropske unije”, uspješno je implementirao u Bosni i Hercegovini, posebno na izgradnji, obnovi i adaptaciji stambeno-poslovnih objekata u svom rodnom gradu.

Inspirisan nostalgijom za zavičajem, nošen podmajevičkim vedrim duhom, pokazao je da “mali” čovjek može napraviti značajna djela – ako to želi, voli i hoće. Prvi osječaj sigurnosti, iskustva, unutrašnjeg kvaliteta kao i rizika manifestovao je davne 1988. godine osnivanjem firme za zanatske radove “Tehnik – Brčko”. Koristeći dokazana pravila zakona ekonomije, korak po korak osvajao je tržište funkcionalnošću izgrađenih objekata. Cijena i kvalitet bili su ispred snažne konkurencije.

Prihvatao je rizike koje drugi nisu smjeli. Pokazao je veliku strpljivost i želju za kvalitetom pri realizaciji kapitalnog projekta, RESTAURACIJE stare “Vijećnice” u Brčkom, kulturno istorijskog objekta pod zaštitom države Bosne i Hercegovine. Sagrađena je 1892.godine, danas blista punim sjajem, na radost i ponos svih generacija grada na “Savi”.

Na svoje reference prenosi majstorsko umijeće, ljubav, osjećaj ljudske topline – jednostavno uspješan građevinski dirigent u rukovođenju i koordinaciji sa: inženjerima, projektantima, dizajnerima, administrativnim osobljem, radnicima i KOPLEKSNIM TRŽIŠTEM. Jedan čovjek može mnogo – TIM SARADNIKA MOŽE VIŠE!

Čovjek čije reference pominjemo je gospodin Ferid Bijeli, vlasnik firme “Bijelić-Gradnja” d.o.o.

NAŠA MISIJA

KVALITET

Što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, ljepotu i vrijednost proizvoda kako bi se dugoročno održali  na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije.

INOVACIJE

Uz visoki radni moral koji posjedujemo, motivisani smo i otvaramo vidike ka novim idejama, znanjima i iskustvima.

LIDERSTVO

Ulaganjem u najnoviju tehnologiju, ukupna znanja, distribuciju i marketing uz stalnu komunikaciju s kupcima i klijentima,  ponuda naših proizvoda i usluga  je  izvanredna i daje nam prednost.

Potrebna Vam je ponuda i obračun troškova izrade?